Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella.
Ruokailu Marttilan Tallissa Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia lähellä tuotettuja raaka-aineita.
Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
Lounas 11,20€ sisältää salaattivalikoiman, leivän sekä levitteen, pääruoan, juomat sekä jälkiruoan kahvin tai teen kera.
Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 10,00€.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!
Viikon 47 lounaslista:
Lounas noutopöydässä klo 10.30-13.30
Saatavana myös take away -annokset
MAANANTAI 18.11.
Punajuurivuoka (l, g)
Kinkkukiusaus (l, g)
Palapaisti (m, saa g)
Jälkiruoka: Omenarahka (l, g)
TIISTAI 19.11.
Mexican-kasvispihvit (m, g, veg)
Kaalikääryleet (m, g)
Pekonibroileri (l, g)
Jälkiruoka: Persikka-banaanikiisseli (m, g)
KESKIVIIKKO 20.11.
Purjo-perunasosekeitto (l, g)
Paholaisen broileri (l, g)
Nyhtöpossu (m, g)
Jälkiruoka: Kinuskiset omenaneliöt (l, saa g)
TORSTAI 21.11.
Karamellisoidut juurekset (m, g, veg)
Juusto-yrttitäytteinen kalaleike (l)
Metsästäjänleike (l, saa g)
Jälkiruoka: Mustikkavispipuuro (m)
PERJANTAI 22.11.
Linssimureke tomaattikastikkeessa (m, g, veg)
Kebabkiusaus (l, g)
Karjalanpaisti (m, g)
Jälkiruoka: Mustaherukkarahka (l, g)
Saat allergeeneista lisätietoa henkilökunnaltamme.
Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.
m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon
Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.